Annorlunda boende

Trollstubbar

Söker ni en annorlunda boende? Ta med barnen och bo som troll i våra mysiga trollstubbar!
Det är Motorsågskonstnären Sören Niklasson som har skapat ett sagoboende som uppskattas av både stora och små. Stora Trollstubben har en dubbelsäng, en våningssäng och en extra madrass.  Och har ni små troll kan ni ju alltid sova fler i dubbelsängen.
3-a-enkelstubbeLilla Trollstubben har en dubbelsäng och en extra madrass. Har ni med er små troll och får plats fler i dubbelsängen så är det ok. 

Checkar in gör ni i reception inne på Norrqvarn, efter en kort promenad på ca 100 meter kommer ni till Trollstubbarna som står på en kulle med tallar och stora Svampar.

 

Inne på Norrqvarn finns det en restaurang som vid högsäsong serverar frukost, lunch & middag, här finns också en bar, tv och gratis wifi. Ni kan också hyra cyklar, kanot eller den vedeldade bastun.

 

Vid lågsäsong kan ni alltid höra med restaurangen om det går att boka på mat. I Stubbarna finns kylskåp och vattenkokare. På kullen finns det en Stubbe där ni har WC. Fler WC och duschar finner ni strax nedanför kullen där det finns en gästhamnsservice.

 

Extra tillval
Sänglinne, Handdukar, Frukost och Avresestädning.

 

Stora Trollstubben 1690:-  
Lilla Trollstubben 1290:-

IMG_5981

 

Svamparna

 

Motorsågskonstnären Sören Niklasson har skapat två helt fantastiska svampar, en Flugsvamp och en Karl-Johansvamp.

Svamparna är gjorda i trä, betong och plywood. Många roliga och spännande detaljer som gör det här annorlunda boende till en oförglömlig upplevelse för både små och stora. Sängar finns både i foten och i hatten.

 

Checkar in gör ni i reception inne på Norrqvarn. Efter en kort promenad på ca 100 meter kommer ni till Svamparna som står på en kulle med tallar och Trollstubbar.

 

Inne på Norrqvarn finns det en restaurang som vid högsäsong, juni, juli och augusti, serverar frukost, lunch & middag. Här finns också bar, tv och gratis wifi. Ni kan även hyra cyklar, kanot eller den vedeldade bastun.

 

Vid lågsäsong kan ni alltid höra med restaurangen om det går att boka till mat. I svamparna finns kylskåp och vattenkokare. Vatten hämtar ni i restaurangen, det finns inget rinnande i Svamparna.

 

På kullen finns det en Stubbe där ni har WC. Fler WC och duschar finner ni strax nedanför kullen där det finns en gästhamnsservice. I Svampskogen finns även en sittgrupp utomhus tillhörande varje boende.

Grillplats med sittplatser finns vid vindskyddet precis bredvid Göta Kanal

 

Flugsvampen 7 bäddar; Här sover ni gott i en dubbelsäng på nedre plan. En trappa upp i hatten, finns ytterligare en dubbelsäng, 140 cm, samt 2 stycken bäddar på 70cm och en bädd som är 80 cm bred
Karl-Johansvampen 8 bäddar; Här finner ni på markplan en dubbelsäng King Size, samt ett krypin med lite lägre takhöjd med 2 enkelsängar som passar perfekt för våra små gäster.

En trappa upp, i hatten, finns ytterligare 2 enkelbäddar, 80 cm, samt 2 bäddar på 70 cm.

 

OBS: Våra vänner med päls får tyvärr inte bo i Svamparna och Stubbarna.

 

Extra Tillval
Sänglinne, Handdukar, Frukost och Avresestädning

 

Pris Svampar: 1990:-

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

 

label-button2

 

 SV-sigill Layout 1

 

Norrqvarn Hotell & Konferens
Norrqvarns Slussområde
548 93 Lyrestad
+46 (0)501 - 50770
reception@norrqvarn.se
Öppettider
Hotell & Konferens: Året runt
Restaurang: Aktuella öppettider se här

 

Kristi Himmelfärdsdag har vi öppet på kvällen, torsdag 25/5 , 17-20

OBS:
- Fredag em/kväll, 26/5 har vi abonnerat från 15.00
- Tisdag 20/6 har vi abonnerat från klockan 16.00
- Torsdag 17/8 har vi abonnerat från klockan 16.00

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren