Vandra i Skaraborg
Så nära, så varierat, så lugnt
Vandra på semestern med Norrqvarn som utgångspunkt!
I Skaraborg finns många natursköna vandringsleder av varierande karaktär. Inom 1 timmes bilfärd kan du uppleva allt ifrån Vänerskärgårdar och kustlandskap till platåberg och en böljande rullstensås. Så nära varandra, men ändå så olika. Vandringarna är cirka 1 mil långa och perfekta för en avslappnad dagstur.
Så snöra skorna, ge dig ut till fots och upplev lugnet! Här finns så mycket att upptäcka.
 

Sommaren 2024 kan vi erbjuda olika vandringspaket oavsett om ni kommer med bil, cykel eller tåget.
Ta tåget till Töreboda och promenera 10 minuter till vår restaurang KRUBB, antingen äter ni lunch på plats eller tar med lunch på vandringen. Vi hjälper er att transportera er packning till Norrqvarn så ni kan vandra längst Göta kanal till Norrqvarn (9,6 km). Framme på Norrqvarn är ni välkomna att checka in på ert rum, ta en lång dusch eller ett dopp i kanalen. Sedan serverar vi en tvårätters middag och önskas det finns det spabad att boka på kvällen. Önskar ni stanna flera nätter går det att vandra till Sjötorp (9 km) och sedan cykla tillbaka till Norrqvarn eller till Töreboda för att hoppa på tåget, vi anpassar oss efter era önskemål.

Kommer ni i bil (eller båt) går det att vandra till Töreboda och KRUBB (9,6 km) och sedan ta samma väg hem till Norrqvarn igen. Önskar ni en annan miljö rekommenderar vi följande utflykter (när ni bokar vandringspaket hos oss ingår lunch att ta med på vandringen eller lunch på restaurang KRUBB.

  • Norrqvarn –> Tivedens Nationalpark 57 km enkel resa med bil.
 
  • Norrqvarn –> Djäknesundet 55 km enkel resa med bil (glöm ej badkläder).
 
 
För mer information eller bokning mejla bea@norrqvarn.se

Boka övernattning

Sov gott i ett av våra rum efter din vandring.