Jobba med oss
Norrqvarn personal

Vi på Norrqvarn gillar att ha roligt ihop när vi jobbar. Faktiskt så tycker vi att det är lika viktigt som att maten ska vara grymt god, servicen något minnesvärt, hotellrummen rena och välkomnande och att ett besök hos oss ska skapa leenden under en lägre tid efter att våra gäster har åkt härifrån.

Norrqvarn är en destination och utflyktsmål, belägen i en historisk kanalmiljö. Vi har öppet året runt och vi har restaurang, hotell och konferens-verksamhet.

Under sommarmånaderna finns också Barnens Minikanal, glasskiosk, cykel/kanot-uthyrning och våra numera världsberömda Stubbar och Svampar som man kan bo i.

När vi pratar hållbarhet brukar vi säga att Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi vill minimera vår påverkan på miljön och tycker det är viktigt att miljöarbetet blir en naturlig del av den dagliga driften.

I köket är vår matfilosofi enkel, vi väljer högkvalitativa råvaror producerade i vår närhet. All mat tillagas från grunden, med kärlek för säsong och den goda smaken. Vi lägger stor vikt vid att hitta leverantörer som arbetar ekologiskt och biodynamiskt, både när det gäller viner och råvaror. Fortfarande har vi en del att lära för att nå hela vägen fram till ett ekologiskt kök men vi är på god väg mot vårt mål.

Vi är stolta över att vara certifierade inom Smaka på Västsverige sedan 2012.

Norrqvarn är ett familjeföretag och i företagsfamiljen finns också KRUBB i Töreboda.

Spontanansökningar är såklart alltid välkomna.