BLI EN AV OSS

norrqvarn personal

Vi på Norrqvarn gillar att ha roligt ihop när vi jobbar. Faktiskt så tycker vi att det är lika viktigt som att maten ska vara grymt god, servicen något minnesvärt, hotellrummen rena och välkomnande och att ett besök hos oss ska skapa leenden under en lägre tid efter att våra gäster har åkt härifrån.

Norrqvarn är en destination och utflyktsmål, belägen i en historisk kanalmiljö. Vi har öppet året runt och vi har restaurang, hotell och konferens-verksamhet.

Under sommarmånaderna finns också Barnens Minikanal, glasskiosk, cykel/kanot-uthyrning och våra numera världsberömda Stubbar och Svampar som man kan bo i.

När vi pratar hållbarhet brukar vi säga att Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi vill minimera vår påverkan på miljön och tycker det är viktigt att miljöarbetet blir en naturlig del av den dagliga driften.

I köket är vår matfilosofi enkel, vi väljer högkvalitativa råvaror producerade i vår närhet. All mat tillagas från grunden, med kärlek för säsong och den goda smaken. Vi lägger stor vikt vid att hitta leverantörer som arbetar ekologiskt och biodynamiskt, både när det gäller viner och råvaror. Fortfarande har vi en del att lära för att nå hela vägen fram till ett ekologiskt kök men vi är på god väg mot vårt mål.

Vi är stolta över att vara certifierade inom Smaka på Västsverige sedan 2012, samt att 2019 var vi nominerade i 360° Eatguide Experience

Norrqvarn är ett familjeföretag som sedan 2010 drivs av Malin och Magnus Johansson, och i företagsfamiljen finns också Krubb i Töreboda och BriQ Hotell i Hova.

Nedan ser du vilka tjänster vi söker just nu. Spontanansökningar är såklart alltid välkommen.

Hoppas vi ses!

Tillfälle för dej som vill jobba i härlig miljö och vara i händelsernas centrum i vår reception!

Är du en positiv och engagerad lagspelare som vill ge service i världsklass?
Då ska du hänga med oss!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från likande jobb, goda kunskaper i svenska och engelska och datakunskap.
Du har en förmåga att ta egna initiativ och trivs med att jobba i en miljö med högt tempo.

Körkort är önskvärt.

Vi erbjuder timanställning på helger/kvällar i maj och början på juni och heltid från juni till mitten av augusti. Varierande dag, kväll och helg.
Skicka in din ansökan till reception@norrqvarn.se

Hoppas vi ses!