BLI EN AV OSS

norrqvarn personal

Bli en del av vårt team i sommar

Vi söker härliga personer med bra energi som vill jobba med oss i sommar och vi söker personal till olika delar av vårt team såsom servis, disk, glasskiosk med mera…
Vi gillar service och värdskap och söker personer som är likasinnade och som kan tänka sig ett varierande arbete och vara flexibel att hoppa in där det behövs.

Norrqvarn vid Göta kanal är ett stort turistmål under sommarsäsongen, här träffar ni olika typer av gäster som alla kräver service och ett leende på läpparna
Fyller du 16 år i år eller är äldre och vill få chansen att bli en del av vårt team, skicka in din ansökan till:

stina@norrqvarn.se

Känner du någon som skulle passa, tipsa dessa personer.

Skicka in din ansökan, så hörs vi.

Vi på Norrqvarn gillar att ha roligt ihop när vi jobbar. Faktiskt så tycker vi att det är lika viktigt som att maten ska vara grymt god, servicen något minnesvärt, hotellrummen rena och välkomnande och att ett besök hos oss ska skapa leenden under en lägre tid efter att våra gäster har åkt härifrån.

Norrqvarn är en destination och utflyktsmål, belägen i en historisk kanalmiljö. Vi har öppet året runt och vi har restaurang, hotell och konferens-verksamhet.

Under sommarmånaderna finns också Barnens Minikanal, glasskiosk, cykel/kanot-uthyrning och våra numera världsberömda Stubbar och Svampar som man kan bo i.

När vi pratar hållbarhet brukar vi säga att Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi vill minimera vår påverkan på miljön och tycker det är viktigt att miljöarbetet blir en naturlig del av den dagliga driften.

I köket är vår matfilosofi enkel, vi väljer högkvalitativa råvaror producerade i vår närhet. All mat tillagas från grunden, med kärlek för säsong och den goda smaken. Vi lägger stor vikt vid att hitta leverantörer som arbetar ekologiskt och biodynamiskt, både när det gäller viner och råvaror. Fortfarande har vi en del att lära för att nå hela vägen fram till ett ekologiskt kök men vi är på god väg mot vårt mål.

Vi är stolta över att vara certifierade inom Smaka på Västsverige sedan 2012, samt att 2019 var vi nominerade i 360° Eatguide Experience

Norrqvarn är ett familjeföretag och i företagsfamiljen finns också Krubb i Töreboda.

Nedan ser du vilka tjänster vi söker just nu. Spontanansökningar är såklart alltid välkommen.

Hoppas vi ses!