CATERING

LOKALPRODUCERAD MAT

Ibland passar det bättre att ha festen hemma eller i någon annan lokal,
då föreslår vi att ni kontaktar oss för förslag och upplägg.
Här kan ni såklart också komma med era önskemål om vad just ni önskar,
så ordnar våra fantastiska kockar just det.


Lägsta antal för att boka catering är 25 personer.
Priserna avser avhämtning.

Norrqvarns Mindre
165 /person
  • Örtmarinerad kycklingfilé
  • Rostad potatis och pumpa
  • Syrade rotfrukter
  • Timjansky
  • Örtcreme
  • Sallad efter säsong
  • Bröd & Vispat smör
Norrqvarns Mellan
245/person
  • Örtmarinerad kycklingfilé
  • Varmrökt lax
  • Rostad potatis och pumpa
  • Syrade rotfrukter
  • Coleslaw med linser
  • Rostad solroscreme med citron & vitlök
  • Sallad efter säsong
  • Bröd & vispat smör
Norrqvarns Större
285/person
  • Varmrökt lax
  • Romsås
  • Örtmarinerad kycklingfilé
  • Pepparkryddad fläskfilé
  • Rödvinssky
  • Potatisgratäng
  • Ost & spenatpaj
  • Marinerade betor
  • Syrade rotfrukter & svamp
  • Dragon & vitlökscreme
  • Sallad efter säsong
  • Bröd & vispat smör
Norrqvarns Vegetariska
235/person
  • Tunnbrödsstubbar med kronärtskocka & kålrabbi
  • Potatis & paprika-tortilla med pepparrotscreme
  • Blomkål & quinoabiffar
  • Ost & spenatpaj
  • Rostad potatis & pumpa
  • Varm dinkelsallad med sauterade grönsaker
  • Rostade marinerade rotfrukter & svamp
  • Marinerad kålsallad med äpple
  • Tomat & bönsalsa smaksatt med rökt chili
  • Vitlökscreme
  • Sallad efter säsong
  • Bröd & vispat smör

Mingel

25
/st
  • Stubbar med Lyrestaskinka & äpple
  • Snittar med kallrökt lax & pepparrot
  • Potatis & paprika-tortilla med pepparrots-creme

Desserter

65
/st
  • Chokladbrownie med fudgetäcke, grädde och björnbär
  • Vaniljpannacotta med kanelstekt äpple och havrecrisp