Meny

Helgens Lunchmeny

Vi serverar helgens lunch lördag och söndag kl 12-15.

 7-8 oktober
– Svenska pasta med krämig kantarellsås, rostad grönkål & ost från Almnäs bruk. 159:-
– Frasiga biffar av braxen, från hållbart fiske i Mälaren, serveras med potatispuré, ärtor & brynt smör. 169:-
– Vildsvinsschnitzel serveras med klyftpotatis, örtsmör, ugnsbakad kål & skysås 169:-

14-15 oktober
– Biffar av svenska baljväxter, serverade med rostad potatis & rotfrukter, timjangräddsås. 159:-
– Pocherad torskfilé med kokt potatis & ångad kål, serveras med örtig vitvinssås. 169:-
– Viltgryta av älg serveras med kokt potatis, gröna bönor & vinbärsgelé. 169:-

21-22 oktober
– Vegetarisk Gulasch med rotfrukter & höstärt, serveras med vår inlagda gurka & gräddfil. 159:-
– Frasiga biffar av braxen, från hållbart fiske i Mälaren, serveras med potatispuré, ärtor & brynt smör. 169:-
– Helstekt kotlettrad med rostad potatis & rotfrukter. Äppelgräddsås & vinbärsgelé. 169:-

28-29 oktober
– Svenska pasta med krämig kantarellsås, rostad grönkål & ost från Almnäs bruk. 159:-
– Panerad torskfilé med potatis, rödbetor, dill & kapris. Örtcreme & brynt smör. 169:-
– Vildsvinsschnitzel serveras med klyftpotatis, örtsmör, ugnsbakad kål & skysås 169:-

 Vatten, sallad, bröd, kaffe & småkaka ingår.

Är ni ett större sällskap eller önskar ni boka bord utanför ordinarie öppettider?
Välkomna med er förfrågan på 0501 – 50770 eller skriv till info@norrqvarn.se