The Edible country med kock

utomhusmatlagning vid Göta kanal

En unik måltidsupplevelse ute i naturen

För att krydda din vistelse på Norrqvarn ytterligare, boka en unik måltidsupplevelse ute i naturen längs med Göta kanal.
Som vi alla vet mår vi människor bra av att vara ute i naturen och att vara ute samtidigt som man också tillagar och äter en måltid tillsammans, det är en fantastisk återställning för både kropp och själ.

Eran kock/guide har en gedigen kunskap och koppling till råvarorna och vet hur man bäst tillagar dom ute i naturen. Vi kommer gemensamt skapa vår måltidsupplevelse över glöd och eld, och det kommer vara flera rätter och smaker som leder oss fram under kvällen.

Våran måltid kommer bestå av råvaror som finns runt om oss, i princip på cykelavstånd. Och efter säsong såklart med till exempel Löjrom från Vänern, gös från Vänern, kött från Börstorp, grön/rotsaker och potatis i säsong av våra lokala odlare, äpple från våra trädgårdar och svamp från våran skog.

I nära samarbete med Sven Erik Larsson bjuder vi in till en utomhus matlagnings upplevelse utöver det vanliga.
Sven-Erik Larsson kock, kocklärare, tävlingsledare för SM i utomhusmatlagning ja han har många titlar men framförallt brinner han för dom lokala råvarorna och förädla dom på bästa sätt.

Antal: max 12 personer
Bokas året runt men anpassas efter väder.
Tidsåtgång matlagning och middag: ca 3 timmar

Att tänka på: oömma kläder efter väder

The Edible Country med kock
  • Gemensam promenad från Norrqvarn till utebordet
  • Välkomstdryck och genomgång
  • Tillagning av måltid över öppen eld
  • Gemensam måltid vid utebordet
  • Bokas året runt men anpassas efter väder.
  • Pris per offert