Restaurang Skaraborg

RESTAURANG

certifierad I smaka på västsverige

Vår matfilosofi går ut på att lyfta de lokala råvaror som finns runt om oss i Skaraborg, och vår restaurang har ett stort skafferi att plocka ur! Och det är fantastiskt roligt att efterfrågan på detta bara ökar. Som alla vet är närproducerat bra både för hälsa och för miljön – och sist men inte minst så smakar det så mycket bättre!
Vi är sedan våren 2012 en certifierad Smaka på Västsverige Restaurang.
För mer information om detta gå in på: www.vastsverige.com
För aktuella öppettider klickar du här.

19 sEPTEMBER

 

Vi flyttar ut våran restaurang. Vi kommer servera er en fantastisk natur och matupplevelse vid Göta kanal. Ca 200 meter från Norrqvarns brygga har vi en plats för utomhusmatlagning och ett härligt bord att sitta och njuta vid.

Lördagen den 19 september har vi 12 platser att boka vid vårt utomhusbord.

Ni kommer att få avnjuta en tre rätters middag tillagad på de bästa lokal råvarorna som finns i säsong just nu. Det här är en unik måltidsupplevelse på en speciell plats. Eran kock har en gedigen kunskap och koppling till råvarorna och vet hur man bäst tillagar dom ute i naturen. Buckle up, your in for a treat!

Datum: 19 september

Tid kl. 18.00

Pris: SEK 1495 per person
Alkoholfritt dryckespaket ingår.

Vi träffas kl. 18.00 på Norrqvarns Brygga, gemensam promenad på ca 200 meter till Bordet, där väntar en välkomstdrink och sedan en gemensam måltid vid bordet.

Ring oss på 0501-507 70 eller skriv till
reception@norrqvarn.se för att boka.

Några av våra kära lokalproducenter som vi arbetar med

PRESENTKORT

Ett presentkort från Norrqvarn passar alla, vilket gör det till en perfekt gåva.